Til hovedinnhold

Kraftriket Modum og Sigdal er nå samlokalisert med Kraftia-konsernet på Nedmarken i Vikersund. Fra nyttår flytter Kraftriket Modum og Sigdal inn i nye lokaler midt i Vikersundgata.

Kraftriket tilbyr i tillegg til konkurransedyktige strømavtaler varmepumper, el-sykler og el-billadere som kan betales på strømregningen over tre eller fem år.

Med ny nettleie og høye strømpriser kan man spare mange penger ved å følge med på å være bevist på strømforbruket. LIVE er en ny tjeneste i Kraftriket-appen som gjør at du kan følge strømforbruket ditt i sanntid. I tillegg får du varsling når du bruker mye strøm. Med denne funksjonen får du bedre kontroll og kan gjøre tiltak for å redusere strømregningen din.

Les mer på Kraftriket.no.

Kraftriket består av de tidligere strømsalgsvirksomhetene til Flesberg Elektrisitetsverk, Nore Energi, Orkland Energi, Midt-Telemark Energi, Stange Energi, Ringerikskraft, Valdres Energi, Midtkraft, Nord-Østerdalen Kraftlag, Lærdal Energi, Sør-Aurdal Energi og Krødsherad Energi.

Energi vann
Foto: Dammen ved Ramfoss kraftverk

Regulering av Krøderen våren 2023

På grunn av faren for flom i Drammensvassdraget, har Foreningen til Hallingdalsvassdragets Regulering (FHR) og Ramfoss kraftlag fått tillatelse fra NVE til å fravike manøvreringsreglementet for Krøderen.
Foto: Person i fullt arbeidstøy som er festet til en elektrisk stolpe.

Fiber eller 5G?

Fiber er kort forklart internett med uendelig kapasitet. 5G er avhengig av basestasjoner med fibertilgang, og vil ikke kunne fungere uten fiber.
Foto: Person som arbeider med fiberoptiske kabler utendørs.

Hva er fiberbredbånd? Og hvordan fungerer det?

Neste gang du sitter med en internettilkobling via fiber, kan du tenke på dette: Fra boksen under skrivepulten din sendes det et lys gjennom en tråd på størrelse med et hårstrå, og kanskje mange kilometer unna sitter det en annen boks og leser av dette lyset i andre enden av hårstrået.
Foto: Dronebilde sett ovenfra av en elv

Strømstøtte

Det er nå snart ett år siden regjeringen innførte strømstøtte til husholdninger. Nettselskapene var de som raskest kunne legge til rette for utbetaling av slik støtte og fikk derfor denne oppgaven.