Til hovedinnhold

Personvern og bruk av informasjonskapsler

Hvem er vi

Denne siden eies og driftes av Kraftia Energi AS, Org. nr. 980283976, Øvre Nedmarken 15, 3370 Vikersund, og står som behandlingsansvarlig av personopplysninger.

Hva registreres

Det settes kun funksjonelle informasjonskapsler på denne siden, og settes kun ved bruk av sidens innloggingsfunksjonalitet.

Velge bort informasjonskapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Veiledning for Google Chrome
Veiledning for Firefox
Veiledning for Safari
Veiledning for Microsoft Internet Explorer
Veiledning for Microsoft Edge
Veiledning for Vivaldi

Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no

Behandling av personopplysninger (GDPR)

Kraftia Energi AS og datterselskapene Kraftia Tjenester AS og Midtnett AS er behandlingsansvarlig for alle registrerte personopplysninger. Under finner du en oversikt over dine rettigheter og en beskrivelse av hvordan Kraftia konsernet behandler dine personlige opplysninger.

Informasjon om behandling av personopplysninger

Redegjørelse Åpenhetsloven

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022. Loven pålegger Kraftia å offentliggjøre informasjon om hvordan konsernet håndterer menneske- og arbeiderrettighetsutfordringer i driften sin.

Redegjørelse Åpenhetsloven 2023